Ferit Aslan

Amedspor, Ankaragücü’nün Süper Ligden düşmesi ile herkesin istediği futbolcuyu eşi ile Diyarbakır’a getirdiği ortaya çıktı. 

Amedspor geriden geldi, 3 puanı 2 gol ile aldı Amedspor geriden geldi, 3 puanı 2 gol ile aldı

Transfer çalışmalarını gizlilik içinde yürüten Amedspor, geçen sezon Ankaragücü takımında yer alan Portekizli futbolcu Pedrinho’yu dün eşi ile birlikte Diyarbakır’a getirdiği ortaya çıktı. 

Pedrinho Ankaragucu 1699271115 121250Amedspor’un daveti ile gelen Pedrinho’nun eşi ile Diyarbakır’a gezdikleri, ancak yapılan görüşmelerde uyum ve dil sorunu nedeniyle özellikle eşinin olumsuz görüş bildirmesi nedeniyle söz konusu transferin gerçekleşmediği öğrenildi. 

DİYARBAKIR’DAN AYRILDI, BİR GÜN SONRA KOCAELİ İLE ANLAŞTI

Amedspor’un transfer etmek için Diyarbakır’a getirdiği 31 yaşındaki ortaya saha oyuncusu Pedrinho’nun bugün eski takımı Kocaelispor ile anlaştığı duyuruldu. Amedspor ile birlikte Trendyol 1. Ligde mücadele edecek olan Kocaelispor, Pedrinho transferini sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

Pedrinho Ankaragucu Pendikspor Abdurahman Antakyali 18 5 2024"Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Pedro Filipe Barbosa Moreira arasında ön protokol imzalanmıştır. Futbolcumuz, sağlık kontrollerinden geçmek ve akabinde 1 Temmuz'da başlamak üzere 2 yıllık sözleşme imzalamak için şehrimize gelecektir. Hoş geldin Pedrinho."

Editör: Ferit Aslan