Amedspor'daki ilk maçında, eski kaptanını oyundan attırdı Amedspor'daki ilk maçında, eski kaptanını oyundan attırdı

İrfan Gözen

Amedspor’un deplasmanda yapacağı ilk maçın bilet fiyatları, diğer rakiplerine göre 5’e katlanınca tepki gecikmedi. 

Amedspor’un sezonun ilk maçında deplasmanda Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın bilet fiyatları 981 TL olarak açıklandı. Fahiş bilet fiyatlarına tepki çığ gibi arttı. 

Amedspor 30.Pngİstanbul Olimpiyat stadında 11 Ağustos’ta Karagümrük ile karşılaşacak Amedspor, maçın hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdürüyor. 

Dün Karagümrük cephesinin açıkladığı 981 TL’lik bilet fiyatları tartışmalara neden oldu. Karara birçok kesimden tepki gelirken, taraftarlar da bu fiyatların kabul edilemez olduğunu dile getirdi. 

Karagumruk Fiyati Ucurdu Amedspordan Tepki Gecikmedi2.JpgRAKİPLERİN FİYATLARI 125-200 TL ARASINDA

Trendyol Süper Lig ve 1.Ligin bu hafta sonu oynanacak maçların bilet fiyatları Amedspor taraftarına deplasmanda yapılan ayrımcılığı da gözler önüne serdi.

1.Ligdeki İstanbulspor-Manisaspor misafir tribünü biletleri 145 TL, Boluspor-Iğdır 200 TL, Adanaspor-Erokspor 130 TL, Kocaelispor- Gençlerbirliği 125 TL olarak belirlendi. 

GALATASARAY BİLETİ 750 TL YAPTI

Süper ligde sezonun açılış maçı olan Galatasaray-Hatayspor maçının misafir tribününün 750 TL olması ise dikkat çekti. 

Diyarbakir Vekilinden Amedspora Ziyaret.jpgVEKİL, FAHİŞ BİLETİ, “REZALET” OLARAK DEĞERLENDİRDİ

Ankara Kızılcahamam kampında 2 gün önce Amedspor’u DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren ile birlikte ziyaret eden DEM Parti eş genel başkan yardımcısı Mehmet Rüştü Tiryaki, İstanbul’da Amedspor seyircisine uygulanan bilet fiyatlarını, “Rezalet” olarak değerlendirdi.  Tiryaki, fahiş bilet fiyatının, “Amedspor seyircisi maça gelmesin” anlamını taşıdığını sözlerine ekledi.

Editör: Ferit Aslan