Diyarbakır Stadyumunun zemin sorunu nedeniyle Antalya'da oynan maçta Esenler Erokspor'a, 4-0 mağlup ayrılan Amedspor, taraftarlarının tepkisini çekmişti.

2-103Lige milli maç nedeniyle verilen ara nedeniyle haftayı boş geçirmek istemeyen Amedspor, bu hafta sonu Gaziantep'te, Gaziantep FK ile hazırlık maçı yapacak. Gaziantep FK hazırlık maçı için çalışmalara bugün kulüp tesislerinde başlayan Amedspor, sosyal medya hesabında çok ilginç bir paylaşım yaptı. 

3-84Amedspor, bugüne kadar idmanlar ile ilgili yaptığı paylaşımlarda, genelde hep bu sezon transfer edilen yeni futbolcuların fotoğraflarını kullanıyordu. Ama, bugün son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra ilk kez geçen sezon şampiyon olan kadroda yer alan 4 futbolcunun fotoğrafları paylaşıldı. 

4-76Serkan Odabaşoğlu, Uğur Adem Gezer, Batuhan Tur ve Oktay Aydın'ın fotoğrafları Amedspor sosyal medya hesabından paylaşılması dikkat çekti. 

5-51Sezon başından beri kadroda pek yer bulamayan geçen sezonun önemli isimllerinin fotoğraflarının paylaşılması, "Amedspor, yeni transferlere bu paylaşım ile mesaj veriyor" yorumlarına neden oldu. Paylaşımı, "Ne varsa eskilerde var" ve "Bu futbolcular hazırlık maçından oynatılacak" şeklinde yorumlayanlar da oldu. 

Amedspor hocası Yanal’dan Nobellik hocaya mesaj Amedspor hocası Yanal’dan Nobellik hocaya mesaj

Takımımız Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı.

Editör: Ferit Aslan