Fenerbahçe-Galatasaray maçı hakemi kim? Derbinin hakemi açıklandı mı? Fenerbahçe-Galatasaray maçı hakemi kim? Derbinin hakemi açıklandı mı?

Trendyol 1.Ligi'nde İstanbulspor ile karşılaşan Amedspor rakibine 1-0 yenildi.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği karşılaşma karşılıklı ataklarla geçti. Saha zeminin oldukça kötü olduğu karşılaşmayı Amedspor 1-0 kaybetti. Teknik Direktör Ersun Yanal, karşılaşma sonrası maçı değerlendirdi. 

Zaha zeminin bozukluğundan söz eden ancak hiç bir zaman bunların arkasına sığınmadığını anlatan Yanal, şöyle dedi:

"GERÇEK BİR REKABETİN OLUŞACAĞI KADROYU KISA SÜREDE KURACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM."

"Bu yörelerde malesef toprak ısısıyla kök problemi olduğunu arkadaşlar hep söylüyorlar. Biraz iklimle ilgili sanırım. Evet bu zeminde oynamak... ama ben bir çok bahaneyi bir tarafa bırakıyorum. Çünkü iki takımda bu sahada oynadı. Sonuç rakip takımın lehine gelişti. Bunları bir tarafa bırakıp zorlansak da bundan sonraki sonuçları alacak bir takım bütünlüğü yaratmak zorundayız ki; bunu yapmak için yola çıktık ve buradan sizlerin de huzurunda bunu söylüyorum; Bunu yapacağız. Kolay bir iş değil. Zor bir süreç. Ama 36 haftalık bu zor sürecin içinden, hakkından gelebilecek bir anlayışta olduğumuzu düşünüyorum. Hem bugün taraftarımız, hem bu ortamı hazırlamaya çalışan yönetimimiz, hem biz ve futbolcular gördüğümüz gibi siz de bir takım organizasyonlarla tamamlanmayan kısımları biliyorsunuz. Bunlar en kısa zamanda tamamlanıp gerçek bir rekabetin oluşacağı kadroyu kısa sürede kuracağımızı düşünüyorum." 

A A 20240819 35441528 35441527 A M E D S P O R T I F F A A L I Y E T L E R U G U R O K U L L A R I I S T A N B U L S P O R

"SONUCA VARACAĞIZ"

Yanal, koşullar ne olursa olsun hedefe ulaşacaklarına inandığını anlattı. İyi bir oyuncu kadrosuna sahip olduklarını, yeni katılanlarla daha iyi olacaklarının mesajını veren Yanal şöyle devam etti:

"Bir hedef için yola çıktık ve bu hedef için gideceğimiz yolun sonunda koşullar ne olursa olsun bu hedefe ulaşacağımızı ve bu hedefin sonunda istediğimiz sonucu alacağımızı söylemek istiyorum. Bu da hiç bir zaman şaşırtmada ya da herhangi bir niyetle değil tam inanarak söylediğimiz bir şey. Çünkü burda yapılan her şey şu anda olağanüstü bir çabayla gerçekleşiyor. Çok eksiklerimizin olduğunu biliyorum. Bu eksikler asla sonuçla ilgili değildir. Hiç bir zaman ne zemine ne oyuncuya ne de alınan sonuçlara hiç bir şeyi bağlamadan söylüyorum. Başarı sancılı bir iştir. Özellikle yeniden ayağa kalkmaya çalışan ve koşmaya çalışan bir takım için daha da sancılıdır. Bunların mutlaka karşılığını alacağız. iyi bir takımımız var, iyi oyuncularımız var. iyi oyuncularımız da olacak. Biz bu hedefte kesinlikle sonuca varacağız. Bugün tüm aksilikler ya da tüm olumsuzluklarla başa çıkamama gibi bir süreci yaşadık. Bununla ilgili de oyuncularımızın elinden gelen gayreti gösterdiğini düşünüyorum. Bunların çok kısa bir süre içerisinde, (büyük bir ihtimalle bir milli takım arası olacaktır) tamamlanacağı görüşündeyim. Fazlasıyla mesai yapıp bu sonucu alacağız. 

Editör: HABER MERKEZİ