Trendyol 1.Ligi’nde kendi saha ve seyircisi önünde Boluspor ile karşılaşan Amedspor, 90+4’te yediği golle 3 puanı kaçırdı.

Bursaspor Başkanı, Amedspor eski hocasını hedefe koydu Bursaspor Başkanı, Amedspor eski hocasını hedefe koydu

Amedspor-Boluspor karşılaşmasında bir isim merak konusu oldu. Maç boyunca yedek kulübesinde Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yanında oturan o ismin Amedspor’un takım psikologu Seren Akıncı olduğu anlaşıldı.

I M G 1955

Aynı zamanda Ersun Yanal Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi de olan Klinik Spor Psikologu Dr. Seren Akıncı, daha önce de farklı kulüplerde Ersun hocanın ekibinde yeraldı. 

Voleybol Milli Takımı’nda da psikolog olarak görev yapan Akıncı, Ersun Yanal ile Fenerbahçe ve Antalyaspor’da da çalıştı. Akıncı, bir süre önce de Amedspor’da takım psikologu olarak göreve başladı.

Yanal ile Akıncı, birlikte bir çok söyleşiye de katıldı.

Yanal Soyleyisi Icin Eskisehire Geldi 2.Jpg

SEREN AKINCI KİMDİR ?

"Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü ve Klinik Psikoloji Yüksek Lisansı’nın ardından yine Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde, “akran ve antrenörlerin yarattığı motivasyonel iklimin incelenmesi” üzerine çalışarak Doktora derecemi aldım. Uzun yıllardır farklı branşlardan amatör ve elit seviyedeki sporcularla çalışmalarımı sürdürmekte ve Milli Takımlar seviyesinde destek vermekteyim. Alanın önemli kitaplarından olan Foundations of Sport and Exercise Psychology kitabının çevirmenlerinden ve Gençlik Spor Bakanlığı Antrenör Eğitimi Programı içerik üreticilerindenim. Bireysel danışmanlıkların yanı sıra, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ekibinde ve Türkiye Voleybol Federasyonu ile çalışmakta, 2020 Tokyo Olimpiyatlarına katılan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın psikologluğunu yapmaktayım."

Editör: HABER MERKEZİ