Amedspor Passolig ücreti ne kadar? Amedspor Passolig ücreti ne kadar?

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu, Diyarbakır Valiliğinden yapılan, “Spor alanlarına destek verdik” açıklamasına yanıt verdi.

Amedspor YİK’den yapılan yazılı açıklamada, Amedspor, başta futbol olmak üzere , tekerlekli basketbol takımı, kadın futbol takımı, boks gibi birçok branşta profesyonel ve amatör liglerde mücadele eden bölgemizde en fazla lisanslı sporcusu olan bir spor kulübü olduğu hatırlatıldı.

Amedspor Da Yuksek Istisare Kurulu Toantisi A53832D4De47083404E6-1Amedspor Futbol A Takımının yıllardır kentte özlemi yaşanan şampiyonluk hasretine son verdiği, alt yaş grupları, profesyonel ve amatör liglerde mücadele eden yüzlerce sporcunun yaşadıkları tüm zorluklara rağmen büyük başarılar elde ettiği vurgulanan açıklamada şöyle denildi:

“GİDERLERİMİZİ STK’LAR VE YÖNETİCİLER KARŞILADI”

“Sportif faaliyetlerin maliyetlerinin ne boyutta olduğu kamuoyu tarafından çok iyi bilinmektedir. Kulübümüz tüm branşlarda ki faaliyetlerinin giderleri İlimizdeki STK’ lar, kulübümüzün yöneticileri ve kulübümüze gönül verenlerce karşılanmaktadır. Lig şampiyonluğumuz başta olmak üzere sergilediğimiz başarılı grafik halkımız tarafından büyük bir sevinç ve mutlulukla karşılandı.”

“8 YILDIR KAYYIM İLE YÖNETİLEN BELEDİYELER DESTEK VERMEDİ”

Amedspor YİK açıklamasında, kentte ve bölgede son yıllarda en başarılı spor kulübü olan Amedspor’a,  8 yıldır kayyumla yönetilen başta belediyeler olmak üzere Valilik ve kamu kurumları tarafından hiçbir destek verilmediği belirtildi. 

Amedspora Destek Aciklamasi“MÜLKİ AMİRLERDEN BİR TEBRİK MESAJI DAHİ ALMADIK”

Bu yıl yaşanan şampiyonluğun bölge ve ülkenin dört bir yanında büyük bir sevinç ile karşılandığı belirtilen açıklamada, “Kulübümüz kentimizin mülki amirleri tarafından bir tebrik mesajı dahi almadı.

Kulübümüzün adını bile kullanmaya   imtina eden Valilik,  hafta başında Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nın yayınladığı basın açıklamasına verdikleri cevapta Diyarbakır’da spor alanlarına destek verdiklerini iddia etmişlerdir. Kulübümüzün destek alması bir tarafa daha önceki yerel yönetimlerin sağladığı imkanlar dahi bu dönemde elinden alınmıştır” dedi.

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu açıklamasının sonunda ise, “Ayrıca Valilikçe açıklanan ‘Destek Verdik’ açıklamasının nerelere ve kimlere verildiğini merak etmiyor değiliz. Kamuoyuna saygılarımızla” denildi. 

Editör: Ferit Aslan