Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları

İrfan Gözen

Amedspor’un Bandırmaspor’dan transfer ettiği Doğan Can Davas imza attıktan 2 gün sonra ilk sınavını eski takımına karşı verecek. 

Photo 2024 09 14 08 59 08 3Milli maçların sona ermesinin ardından gözler yeniden liglere çevrildi. Trendyol 1. Ligin 5. haftasında Bandırmaspor ile karşılaşacak Amedspor, hazırlıklarını tamamlayarak Bandırma’ya gitti.

Takımın nasıl bir performans göstereceği merakla beklenirken, gözler bir yandan da yeni transferlerin takıma nasıl katkı sağlayacağına çevrildi. 

İLK SINAVINI ESKİ TAKIMINA KARŞI VERECEK

Bu maç aynı zamanda Amedspor’un yeni transferi Doğan Can Davas için de ilginç bir tesadüfü beraberinde getirdi. 2 gün önce Amedspor ile anlaşan ve Diyarbakır’da imzayı atan başarılı orta saha oyuncusu Doğan Can Davas, takımın kampına dahil oldu ve Bandırma’ya gitti.

P H O T O 2024 09 14 08 59 08Ersun Yanal’ın bugün şans vermesi halinde Doğan Can ilk sınavanı eski takımına karşı verecek. 

Bandırma'da, saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi, Samsun bölgesi hakemi Erdem Mertoğlu yönetecek. Maç Bein Sports Max ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. 

Editör: Ferit Aslan