Geçen sezon, 11 yıl süren şampiyonluk hasretine son veren Amedspor A Takımı 1. Lige çıkarken, Amedspor için son şampiyonluğu da, U13 Takımı getirdi. 

Amedspor A Takımı ve Amedspor Futbol Akademisi bünyesinde faaliyet gösteren genç takımları için bu yıl şampiyonluklar yılı oldu. 

G J X4 Wej X I A A8 N X K

A TAKIMINDAN ÖNCE GELEN ŞAMPİYONLUKLAR

Geçen sezon ilk olarak Amedspor’un U17 Takımımı, U17 Gelişim Ligi 6. Grubunda şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Amedspor’un U19 Takımı da, Bölgesel Gelişim Ligi 6. Grubunda Mart ayında şampiyonluğu ilan ederek, A Takımın şampiyonluğundan önce taraftarlarını sevindirdi.

Amedspor Futbol Akademisi bünyesindeki U16 Takımı da Nisan ayında Bingöl’de düzenlenen 1.Kademe Türkiye Şampiyonasında finalde karşılaştığı Siirt İl Özel İdaresi Spor u 2-1’lik skor ile yenerek bölge şampiyonu oldu.

G S Ii1A6 W M A A1Y DvAMEDSPOR’A SON ŞAMPİYONLUĞU ONLAR GETİRDİ

Amedspor’un U16, U17, U19 takımları ve A Takımından sonra san şampiyonluğu da U13 takımı getirdi. Amedspor U13 Takımı,  Diyarbakır Yerel Liginde 10 Temmuz’da na mağlup şekilde şampiyon olarak bu sezon kulübe son şampiyonluğu getiren takım oldu. 

Amedspor kaptanı ilk kez takımdan 2 ay uzak kalacak Amedspor kaptanı ilk kez takımdan 2 ay uzak kalacak

Süper Ligi hedefleyen Amedspor’un geleceği olan genç takımlara, daha fazla önem verilmesi ve imkanlarının artırılması isteniyor. 

Editör: Ferit Aslan