İlk kez çıktığı 1. Ligde beklentileri şimdilik karşılamayan Amedspor’a Süper Ligde gol kralı olmuş bir ismin transfer edileceği belirtildi. 

Süper Lig hedefi ile başladığı sezonda 3 haftada 2 puan alan Amedspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Amedspor’un Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın kadroda düşünmediği eski milli futbolcu ve gol kralı Umut Bozok ile görüştüğü öğrenildi. 

Amedspor, Boluspor maçı bilet fiyatlarını açıkladı Amedspor, Boluspor maçı bilet fiyatlarını açıkladı

Skrc1 1724930587

KİRALIK OYNADIĞI TAKIMDA GOL KRALI OLDU

Gol yollarındaki sorunu aşmak isteyen Amedspor’un görüştüğü forvet adaylarının başında Umut Bozok’un geldiği ve bir aksilik çıkmaması durumunda Amedspor ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Elazığspor’un da Bozok’u istediği, ancak 2021-2022 sezonunda Kasımpaşa’da kiralık oynarken 20 gol ile gol kralı olan Bozok’un Amedspor’a daha yakın olduğu belirtildi. 

Trabzon medyası, Trabzonspor'un gözden çıkardığı Umut Bozok’tan bonservis geliri elde etmeden bırakmayacağını belirtti. 27 yaşındaki futbolcu hem Fransa hem Türkiye vatandaşı ve daha önce milli takımda forma giymişti. 



Umut Bozok 1

UMUT BOZOK KİMDİR?

Amedspor’a gelmesi beklenen 1996 Fransa doğumlu olan Umut, Nimes, Troyes ve Lorient gibi takımlarda top koşturduktan sonra Kasımpaşa ile Türkiye kariyerine giriş yaptı. 2020-2021 sezonunda attığı 20 golle süper ligde gol kralı olan Umut daha sonrasında transfer olduğu Trabzonspor’da ise beklentilerin uzağında kaldı. 3 sezonda bordo-mavili formayı 31 maçta giyen Umut Bozok 8 gol üretebildi.

Editör: Ferit Aslan