Geçen sezon attığı 19 gol ile hem gol kralı olan hemde şampiyonlukta önemli payı olan Berk Ünsal, dün Amedspor'dan ayrılırken, takıma yeni transfer edilen Assombalongo ile bugün yeni bir ödnem başladı. 

Ersun Yanal ile Süper Ligi hedefleyen Amedspor'da, forvet transferi için tecrübeli Assombalonga transfer edilirken, takımda şans bulamayacağını düşünen Amedspor'un golcü futbolcusu Berk Ünsal yönetime ayrılmak istediğini  

P H O T O 2024 07 28 10 18 28AMEDSPOR'DA BİR DÖNEM KAPANDI

Kulüp yönetimi, geçen sezonun gol kralı Berk Ünsal'ın takımda kalmasını istemesine rağmen Ünsal, ayrılma konusunda kararını kesinleştirince yollar ayrdıldı. 

Amedspor-Boluspor maçı nerede oynanacak? Amedspor-Boluspor maçı nerede oynanacak?

Berk Ünsal, Kartepe'deki 2 kamp döneminin ardından kampın son gününde takımın kaldığı otelden ayrılırken, Amedspor, Berk Ünsal'a teşükkür mesajı yayımlayarak yolların ayrıldığını kamuoyuna duyurdu. 

P H O T O 2024 07 30 22 00 30YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

Berk Ünsal'ın takımdan ayrılmasından hemen sonra kendisi ile sözleşme imzalanan tecrübeli golcü Assombalonga, bugün kapmın son döneminin yapıldığı Ankara Kızılcahamam'da ilk kez takım ile idmana çıktı. arak, Amedsphor'un gol yollarında Berk Ünsal'ın gitmesi ile kapanan bir devir, Assombalonga'nın gelmesi ile yeniden açıldı. 

Editör: Ferit Aslan