Amedspor hocası, son dakika golü ile parmağını kırdı Amedspor hocası, son dakika golü ile parmağını kırdı

Amedspor’u şampiyon yaparak 1. Lige çıkaran kadroda, 19 gol ile önemli katkı sağlayan golcü Berk Ünsal krizi sürüyor. 

Süper Lige çıkma hedefi ile kadro kuran Amedspor yönetimi ve teknik ekibinin forvet transferi olarak Britt Assombalonga ile anlaşmasından sonra kadroda as oyuncu olarak yer bulamayacağını gören Berk Ünsal, takımdan ayrılmak istiyor.

Esenler Erokspor’dan geçen sezon Amedspor’a transfer olurken sözleşmesine “getir-götür” maddesi eklenen Berk Ünsal için yönetim ve teknik ekip takımdan kalmasından yana. 

1-93Ancak, gittiği takımlarda oynamak isteyen golcü futbolcunun, bu nedenle Amedspor’da kalmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Amedspor yönetimi ise, gitmesi halinde Berk Ünsal’ın Vanspor veya Batman Petrolspor’a gitmesini istediği belirtildi. 

Geçen sezonun gol kralı olan ve Amedspor kampında ayak bileğindeki rahatsızlık nedeniyle özel maçlarda oynamayan Berk Ünsal’ı Serik Belediyespor’un da çok istediği öğrenildi. 

P H O T O 2024 07 28 10 25 51Amedspor’un ikici etap kampı dün sona ererken, yönetim ve teknik direktörden izin alarak takımın kamp yaptığı otelden ayrılan Berk Ünsal’ın, yönetim ile bir kez daha konuşarak nihai kararını vereceği belirtildi.

Editör: Ferit Aslan