Kocaeli Kartepe'de sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan Amedspor'da, herkes gol kralı Berk Ünsal'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağını konuşuyor. 

Özel konukları vardı, Amedspor galibiyeti koruyamadı Özel konukları vardı, Amedspor galibiyeti koruyamadı

5-25Amedspor'un geçen yıl şampiyon kadrosunda yer alan ve 19 gol ile gol kralı olan Berk Ünsal ile Serik ile Vanspor'un ilgilendiğine dair haberler sosyal medyada yer almaya başladı. Amedspor takımında forvet mevkiinde as oyuncu olarak sadece kendisi bulunan Berk Ünsal için yöntim çıkan haberler üzerine neler söyledi?

1-83CEGA Medya'nın ulaştığı kaynaklar, Amedspor yönetiminin Berk Ünsal le yolları ayırma konusunda bir karar vermediği, Berk Ünsal'ın takımda kalmasını istedikleri öğrenildi. 

3-27Amedspor'un hazırlık kamplarının tamamlanmasından sonra söz konusu kamptaki futbolcular ile ilgili teknik direktör Ersun Yanal'ın hazırlayacağı rapor doğrultusunda karar verileceği öğrenildi. Berk Ünsal ile ilgili şu ana kadar çıkan haberlerinde gerçeği yansıtmadığının altı çizildi. 

4-25Amedspor'un bugün kamptaki son gününde Kuveyt SC ile yaptığı karşılışmada adı son günlerde sık sık gündeme gelen Berk Ünsal da takımdaki yerini aldığı görüldü. 

Editör: Ferit Aslan