Diyarbakır Stadyumunda sezon arasında yenilenen çimlerin oynanan ilk maçta kalkması üzerine 2 maçını dışırada oynamak zorunda kalan Amedspor'da, gözler Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun yapacağı görüşmelere çevrildi. 

183803

AMEDSPOR'A YİNE ÇİM SÜRGÜNÜ YOLU GÖZÜKTÜ

Amedspor, evindeki ilk maçından sonra patates tarlasına dönen Diyarbakır Stadyumununun zemini yeniden tadilata alınırken, yapılan tadilatın uzun zaman alması üzerine Amedspor'a yeniden çim sürgünü ihtimali çıktı. Evinde oynaması gereken Sakaryaspor maçını İstanbul'da, Kocaelispor maçını da Şanlıuurfa'da oynayan Amedspor, bu hafta sonu yapacağı Boluspor maçı için bir taraftan stadyum arayışına başladı. 

P H O T O 2024 09 16 21 45 12

DİYARBAKIR VALİSİ YARIN AMEDSPOR İLE GÖRÜŞECEK 

Diyarbakır Stadyumunda yaşanan zemin sorunu nedeniyle Vali Murat Zorluoğlu devreye girerken, Zorluoğlu, 2 gün önce stadyuma gidip zemini inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı. Amedspor'un bu hafta evinde oynaması beklenen Boluspor maçının mevcut zeminde oynanması zor görünürken, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun yarın Amedspor yetkilileri ile görüşeceği  öğrenildi. 

Diyarbakir Stadyumunun Cimleri Sicaktan Perdeleme Ve Fan Yontemi Ile KorunuyorHİBRİT ÇİM İÇİN GÖZLER VALİ ZORLUOĞLU'NDA

Gözler, Amedspor'un yarın Vali Murat Zorluoğlu ile yapacağı görüşmeye çevrilirken, iki alternatif üzerinde duruluyor. Vali Zorluoğlu'nun Ankara ile yapacağı görüşmede, Diyarbakır Stadyumuna hazır rulo çim serilmesine onay çıkması halinde, Amedspor'un bu hafta maçını mevcut zeminde yapması ihtimali gündeme geldi.

Ancak, Ankara'nın stadyuma hazır rulo çim için onay vermemesi durumunda ise, Amedspor'un bu hafta yine evinde oynaması gereken Boluspor maçını başka bir ilde oynaması da ihtimal dahilinde.

Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları

Amedspor yönetimi, Diyarbakır Stadyumuna hazır rulo çim serilmesi fikrine sıcak bakarken, mevcut çimin kaldırılması kararı çıkarsa bu bu hafta maçı aynı zeminde oynamaya sıcak baktığı da belirtildi. 

Editör: Ferit Aslan