İrfan Gezen

Amedspor’da, yeni sezon hazırlıkları için kampa dahil edilen 4 genç futbolcudan sonuncusu da istenilen performansı göstermemesi nedeniyle eve gönderildi. 

Amedspor Başkanı Elaldı eve gönderildi Amedspor Başkanı Elaldı eve gönderildi

İkinci etap kamp çalışmalarını Kartepe'de tamamladıktan sonra Kızılcahamam’da kampa giden Amedspor’da, alt yapıdan kamp kadrosuna dahil edilen genç futbolcular beklenen performansı gösteremeyince Diyarbakır’a gönderildi.

P H O T O 2024 06 29 22 25 52.JpgAmedspor'da, altyapıdan kampın başladığı 1 Temmuz’da kamp kadrosuna dahil edilen 4 futbolcudan son olarak Enes İlik de kadrodan çıkartılarak Diyarbakır’a alt yapıya gönderildi.

Sezona Kartepe’de başlayan ve ilk 2 etap kampını burada tamamlayan Amedspor’da, altyapıdan kampa dahil 4 futbolcunun Arda Gülmez, Diyar Erdoğan, Enes İlik ve M.Yusuf Araz'ın A takım kampı sona erdi. 

P H O T O 2024 07 28 20 15 04İlk etap kampı sonunda, Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda Arda Gülmez, Diyar Erdoğan ve M.Yusuf Araz kamptan ayrılırken, kamp kadrosunda kalan tek genç futbolcu olan Enes İlik de ikinci etap kampı sonunda kamp kadrosundan çıkarıldı. 

Takımından ayrılan 4 futbolcu hazırlıklarına Diyarbakır’da U19 takımıyla devam edecek.

Editör: Ferit Aslan