Milli maç nedeniyle Süper ve 1. Lige verilen arayı tesislerinde kamp yaparak değerlendiren Amedspor'da keyifler yerinde. Sakat olan Ömer Bayram ve Bruno Laorenço'nunda iyileştiği ve takım ile birlikte çalıştığı görüldü. 

Amedspor Başkanı Elaldı eve gönderildi Amedspor Başkanı Elaldı eve gönderildi

1-148AMEDSPOR TAM KADRO ÇALIŞIYOR

Lige verilen arada kadrosunu Max Gradel ve Kristijan Lovriç ile takviye eden Amedspor'da, Bandırma maçının hazırlıkları sürüyor. Ersun Yanal yönetimindeki takım bugün akşam saatlerinde kendi tesislerinde tam kadro olarak çalıştı. 

3-72Takımda sakat olan ve 3 haftadır tedavileri süren Ömer Bayram ve Bruno Laurenço'nunda tam olmarak iyileştiği ve takım ile birlikte idman yaptığı görüldü.

MAX GRADEL KONDİSYONU İLE HAYRAN BIRAKTIRDI

Çok keyifli geçen idmanda, yeni transferler Gradel ve Lovriç'in takıma uyum sağladıkları görüldü. Özellikle yaşı nedeniyle bazı eliştirilerin konusu olan Max Gradel'in kondisyonu ve çevikliği izleyenleri hayran bıraktırdı.

4-63

Cuma günü Diyarbakır'dan İstansbul'a. oradan Bandırma'ya geçecek olan Amedspor'da gözler Diyarbakır Stadyumuna çevrildi. Ersun Yanal'ın taraftarlara verdiği sözü Diyarbakır'da oynanacak olan Boluspor maçı ile yerine getirmek istediği öğrenildi.  

Editör: Ferit Aslan