Amedspor yönetimi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan "destek vermiyorlar" krizi, Amedspor Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan büyükşehir belediye eş başkanı Serra Bucak'ın bu kuruldan istifa etmesi ile sonuçlandı. 

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, daha önce sosyal medya hesabında ve yaptığı bazı açıklamalarla isim vermeden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin Amedspor'a yardım etmediğini dile getirdi. 

Amedspor transferinin eşi de milli futbolcu çıktı Amedspor transferinin eşi de milli futbolcu çıktı

Amedspor Kongresi 1Amedspor tesislerinin tadilatı ile gündeme gelen, "Destek vermiyorlar" tartışması,  Amedspor Kulübünün kendisine ait olan ancak büyükşehir belediyesi tarafından kullnılan spor salonunun iadesini istemesiyle tırmandı. 

P H O T O 2024 08 01 17 31 34Sosyal medyada bir sohbet odasına katılan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, yine isim vermeden ve belediyeyi kast ederek Diyarbakır'daki kurumların Amedspor'a yardım etmediğini diye getirdi. Yayına sonradan bağlanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanı Doğan Hatun ise, 8 yıldır belediyelerin kayyım tarafından yönetildiğini, bir enkaz devraldıklarını ve Amedspor'un gözbebekleri olduğunu söyledi. 

Amedsporda Guven Tazeledi 1716365285Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanı Doğan, yayının sonunda, "Aziz başkan buradamısın, Amedspor senden de, benden de büyüktür. Aziz başkan, merak etme Amed her şeyden büyüktür" demişti. 

ŞOK GELİŞME, EŞ BAŞKAN İSTİFA ETTİ

Daha önce Amedspor Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan Doğan Hatun, yeni yönetim ve belediye aş başkanı seçilmesi ile YİK'in yeni listesinde yer almazken, yerine belediye eş başkanı Serra Bucak yer aldı. 

Ancak, Amedspor yönetimi ve Belediye arasında yaşanan tartışmalar üzerine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş Başkanı Serra Bucak, dün Amedspor Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa etti. 

AMEDSPOR'DA YÖNETİM BUGÜN OTPLANIYOR

Eş Başkan Serra Bucak'ın istifasından sonra Amedspor yönetim kurulunun da bugün Diyarbakır'da toplanacağı belirtildi. Toplantıda transferler, Kulüp tesislerinin son durumu ve Blediye ile yaşanan tartışmanın da gündeme gelmesi bekleniyor. 

Editör: HABER MERKEZİ