Amedspor maçlarında hep kenardaydı, ilk kez sahada olacak Amedspor maçlarında hep kenardaydı, ilk kez sahada olacak

Amedspor’un şampiyon kadrosunda yer alan ve Amedspor’da çok oynamak istediğini söyleyen futbolcu, Amedspor’a karşı oynayacak. 

Amedspor, tarihinde ilk defa 1. Lige çıkarken şampiyon olan kadroda kiralık olarak yer alan Dijlan Aydın, bu hafta Amedspor’un evinde yapacağı ilk maçta Amedspor’a karşı oynayacak. 

Dijlan Aydin.jpgAmedspor’un şampiyon kadrosunun dinamosu olan ve geçen sezon son haftalarda yaşadığı sakatlıktan dolayı son maçlarda yer alamayan Dijlan Aydın, sezon bitince kiralık geldiği İstanbulspor’a dönmüştü. 

Amedspor’un şampiyonluk kupası töreninde CEGA Medya’ya konuşan Dijlan Aydın, “Ben Amed’liyim, Amedspor’luyum. Amedspor şampiyon olduğu için çok mutluyum” demişti. 

Diyarbakirli Dijlan Amedsporda 1.Jpg

“AMEDSPOR’DA OYNAMAK İSTİYORUM” DEMİŞTİ

Dıjlan Aydın, babasının doğma büyüme Diyarbakırlı olduğunu da ifade ederek, “Bizde Amedliyiz. Ben başka takımlarda oynarken, bile hep Amedspor maçlarını izlerdik ve orada oynamanın hayalini kurardık kaleci Veysel ile. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Ben burada oynamak istiyorum, buraya yıllarca emek verebilirim. Benim tek gayem burada oynamak, taraftarlarında beni istediğini biliyorum, İnşalllah olur” demişti. 

AMEDSPOR ALMAK İSTEDİ, TRANSFER GERÇEKLEŞMEDİ

Amedspor taraftarının sevgilisi olan ve şampiyon kadroda 21 numaralı formayı giyen Dijlan Aydın, yönetimin istemesine rağmen İstanbulspor ile anlaşılmaması üzerine transferi gerçekleşmedi. 

P H O T O 2024 03 03 15 35 30DİJLAN AYDIN, AMEDSPOR’A KARŞI OYNAYACAK

Amedspor’un şampiyonluğunda önemli katkısı olan Dijlan Aydın, bu hafta Amedspor’un evinde seyircisi ile buluşacağı maçta, Amedspor’a karşı oynayacak. İstanbulspor’da oynayan ve geçen hafta yedekten maça giren Dijlan Aydın, şampiyonluğunda önemli katkı sağladığı takıma karşı oynayacak. 

Editör: Ferit Aslan