Spor yorumcusu Ozan Rasim Kütahyalı, Amedspor’u Ersun Yanal’ın Süper Lge çıkartacağına inanmadığını, bunu Oktay Derelioğlu’nun yapacağını iddia etti. 

Ersun Yanal Amedsporun Teknik Direktoru Mu Oldu Amedspor Ersun Yanal Ile Anlasti Mi-1Tarihinde ilk kez 1. Lige çıkması ve Süper Lig hedefi ile Ersun Yanal ile anlaşmasından sonra Amedspor dikkatleri üzerine çekti. Daha önce deplasman yasakları ve uğradığı haksızlıklar konusunda yalnız bırakılan Amedspor’un durumu artık televizyon kanallarında yakından takip ediliyor. 

P H O T O 2024 10 22 07 58 29Bir televizyon kanalında program yapan spor yorumcusu Ozan Rasim Kütahyalı, Ersun Yanal’ın Amedspor’u Süper Lige çıkaracağına inanmadığını, bunu Oktay Derelioğlu’nun yapabileceğini söyledi. 

Aynı programda konuk olan Oktay Derelioğlu ise, Amedspor’da kısa bir süreliğine hocalık yaptığını ve pandamı nedeniyle görevinin kısa sürdüğünü söyledi. Derelioğlu, Amedspor’un çok büyük camia olduğunu da sözlerine ekledi. Ozan Rasim Kütahyalı, Amedspor Başkanının çok zengin olduğunu da sözlerine ekledi.

Editör: Ferit Aslan