Amedspor’un, dün oynadığı maçtan önce kamp yaptıkları otelin suyundan kaynaklanan ishal salgını ile zor anlar yaşadığı ortaya çıktı. 

Geçen yıl Ankara Kızılcahamam kampında kamp yaparken, kaldıkları otelin suyundan kaynaklanan bağırsak enfeksiyonu sorunu yaşayan 15 Amedpor’lu futbolcu hastaneye kaldırılmıştı. 

Narin olayında ifade vermişti, Diyanet 2 müfettiş gönderiyor Narin olayında ifade vermişti, Diyanet 2 müfettiş gönderiyor

Amed Spor-1Amedspor, bu yıl Kartepe kampından sonra 3 etap kamp çalışmasını yine Ankara Kızılcahamam’daki aynı otelde gerçekleştirdi. 2 gün önce kamp çalışmalarını tamamlayarak Karagümrük maçı için İstanbul’a geçen Amedspor’u futbolcularda bağırsak enfeksiyonuna bağlı şikayetler çıkmaya başladı. 

Fatih Karagumruk Amed S K 0.JpgTRAORE MAÇ KADROSUNDAN ÇIKARTILDI

CEGA Medya’nın edindiği bilgilere göre Amedspor’un kendisinden çok şey beklediği Adama Traore, ishal nedeniyle  stadyuma götürülmesine rağmen son anda maç kadrosundan çıkartıldı. Yine aynı sorunları yaşayan Ömer Bayram, serumlar ile sahaya çıkarken, onun gibi ishal olan ve halsizlik yaşayan Sinan Kurt’ta maçın sonlarına doğru oyuna girdi.

Fatih Karagumruk Amedspor Canli Tff 1 Ligde Dev Mucadele 17234006816635SALGINA YAKALANAN FUTBOLCU SAYISI 7’E ÇIKTI

Maçtan sonra takıma 2 gün izin verilirken, futbolcuların büyük kısmı Diyarbakır’a geldi. İshal salgınına yakalanan futbolcu sayısının da artığı ortaya çıktı. Adama Traore, Ömer Bayram, Sinan Kurt’tan sonra Mehmet Yeşil, Yohan Cassubie, sakatlanan Bruno Lourenço ve Britt Assombalonga’nın da aynı şikayetlerle hastalandığı öğrenildi. 

Karr

Diyarbakır’da, Çarşamba günü toplanacak olan Amedspor’lu futbolcuların tedavileri hızla yapılırken, futbolcuların bu hafta Diyarbakır Stadyumunda yapılacak olan İstanbulspor maçına kadar yetiştirileceği öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan