Ferit Aslan

Amedspor’da oynayan kuzeni Çekdar Orhan’ı Kartepe kampında ziyaret eden ünlü sanatçı Ersin Korkut, Amedspor’u çok beğendiğini söyledi. 

Süper Lig hedefi ile Kartepe kampında teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışmalarını sürdüren Amedspor’a iki gün önce ünlü sanatçı Ersin korkut sürpriz bir ziyaret gerçekleştirmişti. 

P H O T O 2024 07 20 23 43 04

Hakkarili sanatçı Ersin korkut, kampta kuzeni Çekdar Orhan ve diğer futbolculara moral verirken, kamp ziyareti ve Amedspor takımı ile ilgili CEGA Medya’ya konuştu. 

“AMEDSPOR TAKIMINI ÇOK İYİ GÖRDÜM”

Ersin Korkut, Kartepe’de Amedspor’u ziyaret ederken Amedspor’un ikinci hazırlık maçını da izlediğini ifade ederek, “Amedspor, Ersun hoca yönetiminde yeni transferleri ile hazırlık maçını 2-0 kazandı. Amedspor’u çok iyi gördüm” dedi. 

Bozkurt, Amedspor ve rakiplerini değerlendirdi Bozkurt, Amedspor ve rakiplerini değerlendirdi

G Mvv F4 U Wc A A Ygh3.Jpg Large“ERSUN HOCA BU TAKIMI UÇURUR”

Sanatçı Ersin Korkut, Ersun Yanal faktörünün çok önemli olduğunu ve yeni transferlerinde çok iyi olgunu da ifade ederek, “Ersun hoca bu takımı uçurur inşallah. Diğer takımları bilmediğim için şampiyonluk şansı için şimdilik bir şey diyemem. Ama hazırlık maçındaki performansını çok beğendim. İnşallah Süper Lige çıkar” dedi. 

Editör: Ferit Aslan