İrfan Gözen

Amedspor hocası, son dakika golü ile parmağını kırdı Amedspor hocası, son dakika golü ile parmağını kırdı

TFF 1. Liginde mücadele eden Amedspor, 5 maçı geride bırakırken,  ilk 5 hafta sonunda en istikrarlı futbolcuları da belli oldu. 

Süper Lig hedefi ile kadro oluşturan ve topladığı 8 puanla 5. Haftanın sonunda 5’inci sırada yer alan Amedspor’da, tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal’ın vazgeçemediği isimler de belli oldu. 

1 Lig Amedspor Kocaelispor Maci Canli Izle XxkuYaptığı transferlerle büyük oranda kadrosunu yenileyen Amedspor’da, 3 futbolcu geride kalan 5 maçta 90 dakika forma giyme şansı buldu. Nurullah Aslan, Nicolas N’Koulou ve Yohan Cassubie, Ersun Yanal tarafından 5 maçta da görev verilirken bu futbolcular 450 dakika sahada kaldı. 

YENİ TRANSFERLER İSTİKRARLARINI SÜRDÜRDÜ 

Yeni transferlerin daha çok süre aldığı Amedspor’da, başka bir istikrarlı isim de Assombalonga oldu. Tecrübeli forvet oynadığı 5 maçta 432 dakika süre aldı. Bandırmaspor maçında gösterdiği performansla büyük beğeni kazanan Mehmet Yeşil, 5 maçta 384 dakika, Alberk Koç 374, golleriyle takımın gol yükünü çeken Traore ise 343 dakika süre aldı. 

66D63Ba5600259D56C2D064B.jpg

AMEDSPOR’DA 21 FUTBOLCU SÜRE ALDI 

Amedspor’da, 5 maç sonunda kadroda bulunan 21 futbolcu süre alırken, en az süreyi 9 dakikayla Veli Çetin aldı. 3’ü kaleci olmak üzere 5 futbolcu da henüz forma giyme şansı bulamadı.

Amedd.jpg

Editör: Ferit Aslan