Geçtiğimiz sezon Amedspor’u yarım devre çalıştıran daha sonra 6 haftada çalıştırdığı Iğdırspor’u 1. Lige çıkaran Serdar Bozkurt ile yollar ayrıldı. 

Sezon başında Amedspor’u çalıştıran ve devre arasında Amedspor ile yolları ayrılan teknik direktör Serdar Bozkurt, son 6 haftada Amedspor’un rakibi olan Iğdırspor’un başına geçti. Iğdırspor’da büyük bir başarı grafiği yakalayan Bozkurt, Iğdırspor’u 1. Lige çıkarmayı başardı. 

Iğdırspor’un 1. Lige çıkması ile Iğdırspor yönetimi ile görüşüp yola devam kararı Serdar Bozkurt ve ekibi ile dün sürpriz bir şekilde sezon başlamadan yollar ayrıldı. 

G R Wk Qz1Bg A A K0Gg

Iğdırspor sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, Bozkurt’a teşekkür edilerek, “Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz” denildi. 

Serdar Bozkurt ise, kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Geçtiğimiz sezon katıldığımız ve sezonu şampiyonluk ile tamamladığımız Iğdır Futbol Kulübü ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bu süre zarfında bize destek olan Başkanımız Cantürk Alagöz’e, ekip arkadaşlarımıza, futbolcu kardeşlerimize kulüp personellerine ve taraftarlara teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte Iğdır FK’ya TFF 1. Ligde başarılar dilerim” dedi. 

Amedspor, 8 oyuncu ile sözleşme aşamasına geldi Amedspor, 8 oyuncu ile sözleşme aşamasına geldi

P H O T O 2024 07 01 09 52 19Iğdırspor’un başına ligin bitmesine 6 hafta kala geçip takımı şampiyon yapan ve ardından yeni sezon için yola devam kararı alan Bozkurt ile yolların neden ayrıldığı merak konusu oldu. 

Editör: Ferit Aslan