Özel konukları vardı, Amedspor galibiyeti koruyamadı Özel konukları vardı, Amedspor galibiyeti koruyamadı

Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri olan ve teknik direktörü ile 2 gün önce yolları ayırın Sarıyer'in, Amedspor'un eski hocası ile gödüştüğü iddia edildi. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Sarıyer, ilk 3 haftada aldığı 1 gabiyet ve 2 beraberlikten sonra teknik direktör Kemal Kılıç ve ekibi ile yolları ayırdı. Lig sıralamasında 5 puan ile 6. sırada bulunan ve şampiyonluk için kadro kuran Sarıyer'in teknik direktör arayışı sürüyor. 

Stadyum Ve Gökyüzü 1AMEDSPOR'UN 3 ESKİ HOCANININ ADI GEÇİYORDU

Sarıyerspor Kulübünün takımın başına gitirmek için görüştüğü hocalardan 3'ü Amedspor'da geçmişte teknik direktörlük yapan isimlerden oluşması dikkat çekti. Sarıyer'in Ahmet Yıldırım, Serdar Bozkurt ve Mesut Bakkal'ın da aralarında bulunduğu 4-5 hoca ile temasları bulunduğu öğrenildi. 

A M E D S P O R B A K K A LAMEDSPOR'U ŞAMPİYON YAPTI, ŞİMDİ EN KÖKLÜ KULÜP YOLUNDA

CEGA Medyanın ulaştığı kaynaklara  göre, Sarıyer Kulübü, Amedspor'u ilk kez 1. Lige çıkararak adını kulübün tarihine yazdıran Mesut Bakkal ile görüşüyor. Taraflar arasında şu ana kadar bir anlaşma sağlanamazken, Sarıyerde, Amedspor'un şampiyon kadrosunda kaleci Aykut Özer'de bulunuyor. 

6686F464476Db68B62C49E2F

Editör: Ferit Aslan