LGS'de bu yıl öğrenciler daha şanslı LGS'de bu yıl öğrenciler daha şanslı

Ferit Aslan

Amedspor’un flaş transferi Adama Traore için eski Diyarbakırspor ve Galatasaray oyuncusu da olan hocası Ömer Erdoğan CEGA Medya’ya konuştu. 

Süper Lige çıkma hedefi ile ünlü teknik direktör Ersun Yanal ile yola çıkan Amedspor’da transfer çalışmalarını sürüyor. Amedspor’un flaş transferi olan 28 yaşındaki Adama Traore için transfer komitesinin çok geniş çaplı bir araştırma yaptığı ortaya çıktı.

Whatsapp Image 2024 06 26 At 09.59.31Transfer komitesinin, Hatayspor’da 2 sezon oynayan Traore için o dönem Hatayspor’u da çalıştıran teknik direktör Ömer Erdoğan’dan da görüş aldıktan sonra transferi bitirdiği öğrenildi. 

Diyarbakirspor 2001 02 Web 1ERDOĞAN, DİYARBAKIRSPOR’DA DA OYNADI

Diyarbakırspor’un Süper Ligde oynadığı 2001-2002 sezonunda Diyarbakırspor forması giyen ve daha sonra aralarında Galatasaray’ın da bulunduğu bir çok takımdan futbol oynayan Erdoğan, Amedspor yöneticilerine Traoere için detaylı bilgiler verdi. 

5F62819755428517941348C2.JpgERDOĞAN, CEGA MEDYA’YA KONUŞTU

Amedspor yöneticilerine Diyarbakır’da oynadığı için Diyarbakır’ı çok sevdiğini söyleyen Ömer Erdoğan’dan, CEGA Medya’ya konuştu. Teknik direktör Erdoğan, Adama Traore’yi o dönem Monaco’dan bedelsiz bir şekilde aldıklarını söyledi. 

Whatsapp Image 2024 06 26 At 09.30.55“TRAORE, ÇOK KARAKTERLİ VE ÇOK YETENEKLİ” 

Teknik Direktör Erdoğan, Amedspor’un Hull City’den transfer ettiği Adama Traore’nin çok karakterli ve yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, “Oyuncuyu Hatay’a getirmek için ikili ilişkileri kullanarak ikna etmemiz uzun sürdü. Çok iyi iki sezon geçirdik ve çok kaliteli bir futbolcu” dedi. 

G Q2 Rv O V W0 A A Cy MTeknik direktör Erdoğan, Traore’nin maç esnasında nerede ve ne zaman pozisyon alacağını çok iyi bildiğini da ifade ederek, “Biz kendisini forvetlerin arkasında 10 numara pozisyonunda oynattık ve golcülerimize çok gol attırdı. Amedspor için çok iyi ve isabetli bir transfer olmuştur” diye konuştu. 

Editör: Ferit Aslan