Amedspor'un tarihinde ilk kez çıktığı 1. Ligdeki şampiyonluk kadrosunda yer alan Dijlan Aydın, bu kez 11 numaralı forma ile Amedspor'a karşı oynadı. 

1-124Amespor'un geçen sezon İstanbulspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Diyarbakırlı Dijlan Aydın, geçen sezon gösterdiği performans ile takımın dinamosu olmuştu. 

2-67Geçen sezonun son haftalarında tahlihsiz bir sakatlık yaşayıp sezonu erken kapatan 21 numaralı Dijlan Aydın, Amedspor'da kalmak istediğini belirtmişti. Yönetimin İstanbulspor ile yaptığı görüşmelerden sonuç çıkmayınca Dijlan, Amedspor'a gelememişti. 

Amedspor, Boluspor maçı bilet fiyatlarını açıkladı Amedspor, Boluspor maçı bilet fiyatlarını açıkladı

Amedspor şampiyonluk kodrosunun önemli isimlerinden biri olan Dijlan Aydın, dün bu kez 11 numaralı forması ile Amedspor'a karşı oynadı. Yedekten oyuna giren Dijlan Aydın'a Amedspor taraftarı sevgi gösterisinde bulundu. 

3-52Daha önce giydiği 21 numaralı Amedspor forması yerine bu kez 11 numaralı İstanbulspor forması giyen Dijlan Aydın'ın, geçen yılki 21 numaralı formasını ise yine istanbulspor'dan transfer edilen Mehmet Yeşil giydi. 

Editör: Ferit Aslan