Türkiye’de kamplı festival kültürünün öncüsü Zeytinli Rock Festivali, 10’uncu yılında 5 günde 60 sanatçıyı ağırlayacak.

I M G 1765

O 2 ilde idare mahkemesi kurulma kararı O 2 ilde idare mahkemesi kurulma kararı

Milyon Yapım organizasyonuyla ilk kez 2014 yılında düzenlenen Türk rock müziğinin geçit töreni Zeytinli Rock Festivali, bu sene 10’uncu yılını kutlayacak. Ortaca Belediyesi’nin katkılarıyla Muğla’nın Ortaca ilçesindeki Sarıgerme Plajı’nda 21-22-23-24-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek Zeytinli Rock Festivali, Türkiye’nin sevilen sanatçılarını müzikseverlerle buluşturacak.

2 ana sahnede 60 sanatçıya ev sahipliği yapacak Zeytinli Rock Festivali’nde katılımcılar müziğin yanı sıra deniz, kum ve güneşin de tadını çıkaracak. Gölgelik alanlı, doğayla iç içe kamp imkanının da sunulduğu festivalde çeşitli workshoplar ve aktiviteler de yer alacak.

Zeytinli Rock Festivali Nerede?

Festivalcilerin her yıl büyük bir hevesle bekledikleri festival, Balıkesir’in Edremit ilçesine ve Zeytinli mahallesine bağlı, tertemiz denizi ve harika kumsalıyla ünlü Akçay sahilinde gerçekleşiyor. Zeytinli mahallesi, Edremit’e 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Festivale katılanların sahildeki alana çadırlarını kurduğu Zeytinli Rock Festivali 2024, deniz tatili ile müziği birleştirmek isteyen gençleri Balıkesir’e bekliyor.

Editör: Aziz Fidancı