23 Eylül 1989’da İstanbul’da doğan Cansu Canan Özgen, sunuculuk kariyerine Beşiktaş TV’de başlamıştır. Özgen, uzun süre Habertürk ekranlarında Öteki Gündem programını sunmuştur.

Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo kimdir, neden intihar etti? Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo kimdir, neden intihar etti?

Dolandırıcılara 450 bin lirasını kaptırararak sosyal medyada gündem olan  Cansu Canan Özgen, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına Bayrampaşa Anadolu Lisesi'nde başlayan Özgen, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar boyunca sunuculuk yapan Özgen, fanatik Beşiktaşlı olup kariyerine Beşiktaş TV’de başlamıştır.

CANSU CANAN ÖZGEN'İN KARİYERİ

Özgen, sunuculuk eğitimini Can Gürzap ve Arsen Gürzap’ın kurduğu Dialog İletişim Spikerlik-Sunuculuk kursunda aldı. Medya kariyerine Beşiktaş TV’de adım atan Özgen, 2012 yılında Habertürk’e transfer olarak gece spikeri olarak çalışmaya başladı. Özellikle Öteki Gündem programıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Özgen, günümüzde de medya dünyasında aktif olarak yer almaktadır.

Cansu Canan Özgen, İstanbul doğumlu olup sunuculuk ve gazetecilik kariyerinde önemli adımlar atmıştır.

CANSU CANAN ÖZGEN EŞİ KİMDİR?

Cansu Canan Özgen, Talha Uğurluel ile evlidir ve kariyerine başarılı bir şekilde devam etmektedir.

CANSU CANAN ÖZGEN OLAYI NEDİR?

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen, banka numarasına benzeyen bir hattan arandı ve arayan kişinin talimatıyla 450 bin TL'sini başka bir hesaba aktardı. Arayanın banka görevlisi olduğuna inanan Özgen, dolandırıldığını fark edince bankayı arayıp hesaplarını bloke ettirdi ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şüpheli Mustafa A. yakalanarak tutuklandı ve "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 10 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Editör: Ayşegül Yaşar