Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, İstanbul Bahçeşehir'de, 3 Mart 2009’da 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u katleden fail ve cezaevinde öldüğü belirtilen Cem Garipoğlu’nun mezarının açılacağını belirtti.

Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun sanal medya hesabından şu bilgileri paylaştı: "Geldiğimiz noktada, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı talebimizi kabul ederek, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına ve fethi kabir işleminin yapılmasına karar verdi ve bu konuda Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na talimat yazıldı. Yıllardır gittiğimiz her yerde, üniversitelerde, panel ve seminerlerde, yazılı ve görsel basında, sosyal medyada en fazla sorulan ve halkımızın önemli ölçüde ikna olmadığı bu muamma bu suretle giderilmiş olacak."

Garipoğlu, çarptırıldığı 24 yıl hapis cezasının infazını tamamlanması için konulduğu Silivri Cezaevi’nde kaldığı tek kişilik odada intihar ettiği iddia edilmişti. Ancak ölen kişinin Garipoğlu olmadığına dair iddialar, Münevver Karabulut ailesi tarafından sık sık dile getirildi.

Ulaştırma Bakanı: Bingöl’ün bir duruşu var Ulaştırma Bakanı: Bingöl’ün bir duruşu var

Editör: Nazmi Kahraman