Diyarbakır Eş Başkanı Hatun, depremden etkilenen binayı inceledi Diyarbakır Eş Başkanı Hatun, depremden etkilenen binayı inceledi

3 sezon önce Belçika Ligi'nde Union Saint-Gilsoise’de attığı 26 gol ile gol kralı olan Deniz Ündav, ardından İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Brighton & Hove Albion'a transfer oldu.

İngiltere’deki başarılı oyunun ardından Stuttgart’ın renklerine bağladığı Undav, ardından Alman Milli Takımına seçildi.

İlk kez 20 Haziran 2024 günü oynanan Almanya-Macaristan maçının 82. dakikasında milli formayı giyen Undav’ın milli takımdaki performansı her geçen gün artıyor.

HOLLANDA'YA GOL ATTI

Amedspor taraftarı olduğunu belirten Undav, bu sezona çok iyi çıkış yaptı. 27 milyon Avro’ya transer olduğu Stuttgart’ta Şampiyonlar Liginde Real Madrid’e gol attan Undav, ligde de gollerine devam ediyor.

Denix Undav başarılı oyunun Alman Milli Takımında da sergiliyor.

UEFA Uluslar A Liginde Almanya’nın deplasmanda oynadığı Hollanda maçında gol atmayı başaran Undav, dün akşam Bilino Polje’ oynanan Bosna Hersek-Almanya maçına ilk 11’de başladı.

Deniz2.

6 DAKİKADA 2 GOL ATTI

Almanya, 30. ve 36. dakikalarda Deniz Undav’ın attığı 2 gol ile maçtan 2-1 kazanırken, Bosna Hersek’tin tek goluünü Fenerbahçe forması giyen Edin Dzeko kaydetti.

Bu sonuçla Almanya gruptaki puanını 7'ye çıkardı.

Editör: Özgür Ayaydın