Ersun Yanal: ''Amedspor iddiasız bir takım olamaz'' Ersun Yanal: ''Amedspor iddiasız bir takım olamaz''

Diyarbakır Barosu, bugün cenazesi bulunan 8 yaşındaki Narin için yaptığı açıklamada, faillerin yargılanması için takip sözü verdi. 

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesinde 21 Ağustos’tan beri kayıp olan ve bugün sabah saatlerinde cesedi mahallenin yanındaki Eğertutmaz deresinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın için Diyarbakır Barosu sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. 

Img 1700 1720526943“Narin Sana Söz Veriyoruz…” başlığı ile yapılan paylaşımda, “Diyarbakır’da, Tavşantepe mahallesinde 19 gündür kaybettirilen Narin’in ölümüne ilişkin haberi,  büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşamını yitiren Narin’e Allah’tan rahmet diliyoruz. Hepimizin başı sağolsun” denildi. Paylaşımın devamında şöyle denildi:

“Baromuzca, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında maddi gerçeğin açığa çıkartılması, fail/faillerin tespiti ve yargılanması açısından süreç titizlikle takip edilmektedir. Narin’in kesin ölüm sebebi yapılmakta olan otopsi sonrası belirlenecektir. Diyarbakır Barosu olarak, fail/faillerin yargılanması ve cezalandırılması için yargı sürecinin takipçisi olmaya devam edeceğimiz hususunda Narin’e söz veriyoruz.”

Editör: Ferit Aslan