Yazar Pater Shaffer tarafından kaleme alınan, ünlü besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin hikayesini ele alan Amadeus oyunu, Çand Amed Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelendi. Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Bucak, başrollerini Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer’in paylaştığı Amedus oyununun Diyarbakır’daki gösterimine katıldı.

Bucak Kisanak

Eş Başkan Bucak, tiyatroculara çiçek taktim etti

Eş Başkan Bucak, oyunu izledikten sonra başrol oyuncusu Selçuk Yöntem ile bir araya geldi. Tüm oyuncular adına Selçuk Yöntem’e çiçek takdim eden Eş Başkan Bucak, oyunu çok beğendiklerini belirterek, oyundaki performanslarından dolayı Selçuk Yöntem ve tiyatrocuları tebrik etti. 

‘Diyarbakır’da tiyatro ve sinemanın özel bir yeri var’

Oyuncu Yöntem ve ekibine başarılar dileyen Bucak, “Diyarbakır’da tiyatro ve sinemanın özel bir yeri var, sizin gibi usta oyuncuları aramızda görmek çok güzel” dedi.

Gladyatör mezarında şaşırtıcı buluntu! Gladyatör mezarında şaşırtıcı buluntu!

Eş Başkan Bucak ile birlikte oyunu, DBB eski Eş Başkanı Gültan Kışanak, DEM Parti Diyarbakır İl Eş Başkanları Gülşen Özer ve Abbas Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Zerin Türk, daire başkanları ve meclis üyeleri de izledi.

Editör: Nazmi Kahraman