Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Sümerpark Ortak Yaşam Alanında bulunan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ve bağlı birimleri ziyaret etti.

Diyarbakır’da doğdular, uzaklarda defnedildiler Diyarbakır’da doğdular, uzaklarda defnedildiler

Genel Sekreter Yardımcıları Reşat Bakan ve Özgür Yıldız, Gençlik ve Spor Hizmetleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Sosyal Hizmetler Daire başkanları ve meclis üyelerinin eşlik ettiği Eş Başkanlar, Sümerpark’taki hizmet birimlerini tek tek gezdi. Büyükşehir Belediyesinin açtığı kurslarda incelemelerde bulunan Eş Başkanlar, çalışmalar hakkında daire başkanları ve birim müdürlerinden bilgi aldı.

Hizmet birimlerindeki personel ve kursiyerlerle sohbet eden Eş Başkanlar, öğrencilerin Mehmed Uzun Kent Kütüphanesine ilişkin taleplerini dinledi. Eş Başkanlar, kütüphanenin içeriğinin zenginleştirilmesi için birim amirlerini görevlendirdi.

Çalışmaların titizlikle yürütülmesini isteyen Eş Başkanlar, daha sonra Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliğini (GABB) ziyaret etti.

Editör: Nazmi Kahraman