Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren ve Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki Amedspor kampını ziyaret ederek, hafta sonu oynanacak Karagümrük maçı için başarı dilediler.

Takımın Ankara Kızılcıhamam'daki kampını ziyaret eden Eren ve Tiryaki, teknik direktör Ersun Yanal, yöneticiler ve futbolcularla görüştü. Eren, pazar akşamı saat 19.15'te ligin ilk maçında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak Karagümrük karşılaşması için takıma başarı dileklerini iletti.

Diyarbakır’da ilk buluşma ücretsiz olacak Diyarbakır’da ilk buluşma ücretsiz olacak

Eren, taraftarlara da çağrı yaparak Amedspor'un İstanbul deplasmanında yalnız bırakılmamasını istedi. Eren, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: 

"Değerli Amedliler, Amedspor taraftarları! Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. Şimdi hedef Süper Lig! Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da takımımızın yanında olalım. Tribünlerde yerlerimizi alalım, bizi yok saymak isteyenlere karşı hep birlikte daha çok var olalım. Desteğimizi en güçlü şekilde gösterelim. Birlikte başaracağız."

Editör: HABER MERKEZİ