Diyarbakır'da, kaybolduktan 19 gün sonra cenazesi bulunan 8 yaşındaki Narin Güren için bugün akşam saatlerinde düzenlenecek yürüyüşe, siyasi partiler, milletvekilleri, STK'lar, kadın örgütleri ve Başak Demirtaş' ta katılacak. 

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesinde 21 Ağustos'tan beri kayıp olan ve bugün mahallenin yakınındaki derede cenazesi bulunan 8 yaşındaki Narin için bu akşam Diyarbakır'da büyük bir yürüyüş düzenlenecek. 

Nari̇n KayipDiyarbakır merkez Bağlar ilçesi Oryıl Petrol önünde saat 19.00'da başlayacak olan yürüşüye, DBP eş Genel Başkanı Çiğdem Kılıçgün Uçar, bazı DEM Parti Milletvekilleri, HDP eski eş genel başkanı Selahattin Dmirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kadın örgütleri ve halkın geniş katılım göstermesi bekleniyor. 

Merkez yenişehir ilçesi Dağkapı meydanına kadar sürecek olan yürüyüş sonunda, Dağkapı meydanında basın açıklaması yapılacak. 

Dünyaca ünlü dergi, Diyarbakır'ı yazdı Dünyaca ünlü dergi, Diyarbakır'ı yazdı

"BUGÜN NARİN İÇİN YÜRÜYÜYORUZ"

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Ah Narinim ah.. Senin cansız bedeninle dağlandı yüreğimiz. Günlerdir yüreğimizdesin, umutla bekledik. Ama olmadı işte, seni de yaşatamadık. Böyle acılar bir daha yaşanmasın diye bugün Narin için yürüyoruz" dedi. 

Editör: Ferit Aslan