Diyarbakır’da, Valiliğin yasaklama kararına rağmen, DEM Partinin yapacağını açıkladığı miting için Ankara’dan iki önemli isim Diyarbakır’a geldi. 

Diyarbakır’da yedikleri yemekten zehirlendiler Diyarbakır’da yedikleri yemekten zehirlendiler

Diyarbakır Valiliği, DEM Partinin yarın İstasyon meydanında yapmak istediği, “Tecride karşı özgürlük mitingi”ne, Diyarbakır Valiliği, kentin huzurunu bozacağına dair istihbarat alındığı ve elde delil olduğu gerekçesiyle izin vermeyeceğini açıklamıştı. 

G Zs Ll Kz X Y Ase6 YValiliğin yasak kararına rağmen DEM Partili vekiller ve belediye başkanları kentte esnafları dolaşarak herkesi mitinge davet ederken, Diyarbakır’a Ankara’dan DEM Partinin düzenleyeceğini söylediği miting için iki önemli isim bugün Diyarbakır’a geldi. 

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan ve Güvenlik Daire Başkanı Maksut Yüksek, Diyarbakır’da Vali Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. 

G Zs Ll L K Wg E Qc L8 MVali Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesabından ziyareti, “Emniyet Genel Müdür Yardımcımız Mustafa Çalışkan ve Güvenlik Daire Başkanımız Maksut Yüksek, bugün ve yarın misafirimiz. Herkese huzurlu bir hafta sonu diliyorum” mesajı ile paylaştı.

Editör: Ferit Aslan