Diyarbakır'da, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kültür Yolu Feskicalinde konser veren sanatçı Fatma Turgut, konseriye 160 bin kişinin katıldığını söyledi. 

3-90Kültür ve Turizm Bakanlığının Diyarbakır'da düzenlediği Kültür Yolu Festivali etkinlik ve konserlerle sürüyor. Diyarbakır'da yüzbinlerin katıldığı Nevroz kutlamaların yapıldığı merkez Bağlar ilçesindeki Nevroz Parkı, festival kapsamında ünlü sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapıyor. 

1-184Murat Boz ve Ebru Yaşar'dan sonra dün gece Nevroz Parkında konser veren ünlü sanatçı Fatma Turgut, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yüzbinden fazla hayranının hep bir ağızdan şarkılarına eşlik ettiği Fatma Turgut, Diyarbakır'dan unutulmaz anılarla ayrılmanın keyfini yaşadı. 

4-82

Diyarbakır'da, yine 2022 yılında aynı festival kapsamında da gelip konser veren Fatma Turgut, dün gerçekleşen konsere 160 bin kişinin kataldığını hpaylaştı. Turgut sosyal medya hesabında, "Alından ayrılırken bana gelen rakam 160.000, üç aşağı beş yukarı fark eder mi? çok güzeldiniz teşekkür ederim" diye paylaşımda bulundu. 

Diyarbakır Eş Başkanı Hatun, depremden etkilenen binayı inceledi Diyarbakır Eş Başkanı Hatun, depremden etkilenen binayı inceledi

P H O T O 2024 10 16 10 25 00

Editör: Ferit Aslan