Diyarbakırlı genel müdür son yolculuğuna uğurlanıyor Diyarbakırlı genel müdür son yolculuğuna uğurlanıyor

Diyarbakır Şanlıurfa yolunda gençlerin içerisinde bulunduğu otomobilin yolun kenarına çarpması sonucu, trafikte kısa süreli kesinti yaşandı.

Diyarbakır'da sabah bayramlaşma için evinden çıkan ve Diyarbakır Şanlıurfa yolunu kullananan vatandaşlar kaza sürprizi ile karşılaştı.

Whatsapp Image 2025 03 30 At 09.35.54 3

İçerisinde gençlerin bulunduğu 59 YB 376 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi üzerine 3. Sanayi sitesi mevkiinde yol kenarındaki bariyere çarptı. kazada, yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı. Trafik ekiplerinin olay yerine gelmesinden sonra, araç çekici ile yoldan kaldırılırken, ulaşım da yeniden sağlandı.   

Editör: HABER MERKEZİ