Diyarbakır’da yerel seçimlerde AKP’den belediye başkan adayı olup seçilemeyen iş insanı Bedirhan Akyol, efsane Diyarbakırspor'a başkan oldu. 

Geçmişte Süper Ligde oynayan ve fırtınalar estiren daha sonra yaşadığı sorgular nedeniyle BAL Ligine kadar düşen efsane Diyarbakırspor bugün kongreye gitti. Tek liste ile gidilen kongrede, daha önce Diyarbakır’da bir çok kulüpte başkanlık yapan iş insanı Bedirhan Akyol Başkan seçildi.

Fenerbahçe-Galatasaray maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Tarihler açıklandı Fenerbahçe-Galatasaray maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Tarihler açıklandı

1-146Bedirhan Akyol’un başkanlığındaki yönetimde, Ümit sönmez, Gürhan Evran, Abdurahman Kahramaner, Şahin Alpay, Uğur Eser, Serkan pınar, Habibe Kahramaner, Muhammed Çakırca yer alıyor. 

Efsane Diyarbakırspor’a başkan olan iş insani Bedirhan Akyol, 31 Mart seçimlerinde Ak Parti tarafından Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde Belediye başkan aday gösterilmişti. Akyol, belediye başkanlığı seçimini kazanamadı ama 28 yıldır Diyarbakır merkezinde yaptığı spor kulübü başkanlığına Diyarbakırspor’u da ekledi. 

Bedirhan Akyol

CEGA Medya'ya konuşan Bedirhan Akyol, Diyarbakırspor’daki delegelerin kendisine takımın kapanma ve kayyım atanma riski ile karşı karşıya olduğunu ve bu nedenle bu görevi üstlenmesi talebinde bulunduklarını belirterek, “Bende kendilerine efsane Diyarbakırspor’un böyle bir durumla karşılaşmaması için elimden geleni yapacağımı söyledim ve görevi kabul ettim” dedi.

Editör: Ferit Aslan