Bismil'de  M.K., bir süre önce tanıştığı ve ismini A.Ç. olarak bildiği bir kadından, sosyal medya hesabından ''Elimde çıplak görüntülerin var. 10 milyon TL vermezsen tüm akrabaların görür''  mesaj aldı.

M.K.’nın İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olmasının ardından çalışma başlatıldı. Kendisini A.Ç. olarak tanıtan kadının gerçek isminin S.B. olduğu belirlenirken Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile takibe alınan S.B., önceden seri numaraları alınmış 2 milyon TL ön ödemenin teslimi için M.K. tarafından polisin belirlediği bir iş yerine davet edildi.

Meteoroloji Diyarbakır ve 3 il için sağanak yağış uyarısı yaptı Meteoroloji Diyarbakır ve 3 il için sağanak yağış uyarısı yaptı

S.B., buluşma yerinde 2 milyon TL parayı alıp ayrılacağı esnada polis ekiplerince yakalandı. S.B.’nin üst aramasında 1 ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden S.B., R.H. ve H.T'nin de  de olayın içinde olduğunu söyledi.

Bunun üzerine R.H. ve H.T. de gözaltına alındı. üpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

(DHA)

Kaynak: dha