Diyarbakır Stadyumda Amedspor-İstanbulspor maçı öncesi Passolig sistemi çökmesi nedeniyle yönetimin stadyumun kapılarını açtığı ortaya çıktı. 

Bu sezon ilk kez 1. Lige çıktığı için Passolig sistemine dahil olan Amedspor’un Passolig ile sınavı ilk maçta sistemin çökmesine yol açtı. Stadyuma saatlerce Passolig sisteminin çökmesi soncu giremeyen Amedspor taraftarlarının durumu yönetime bildirildi. 

Van’daki mezarlıklarda bakım ve onarım çalışmaları Van’daki mezarlıklarda bakım ve onarım çalışmaları

Photo 2024 08 20 21 53 35 2Amedspor’dan bugün yapılan açıklamada, İstanbulspor maçı öncesi öğleden sonra maç başlayana kadar Passolig sisteminin çökmesinden kaynaklı ciddi sorunlar yaşandığı belirtildi. Birçok taraftarın maça yakın saatlerde Passolig kaydını yapamadığı ve bilet alamadığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

P H O T O 2024 08 20 21 53 35“Passolig sisteminin çökmesinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle uzun süre stada girişler yapılamadı. Uzun kuyrukların oluşması nedeniyle kapılar açıldı ve yoğunluk ile birlikte birçok kisi bilet aldığı yerlere oturamadı. Sistem sorunundan kaynaklı olarak birçok taraftarımız bilet veya kombine aldığı yerlere geçemedi. Bu yaşanan sorunların bizden kaynaklanmadığını belirtmek isteriz. Bu sorunların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını umuyoruz. Takipçisi olacağız.”

Editör: Ferit Aslan