Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe mahallesinde 21 Ağustos günü saat 15.00 sıralarında Kur-an Kursundan çıktan sonra kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışamaları yoğun şekilde devam ediyor.

Bu arada gizlik kararı alınan dosya ile ilgili soruşturma da sürüyor. Soruşturma kapsamında 8'i şüpheli 58'i tanık olmak üzere toplam 66 kişinin ifadesine başvuruldu.

Diyarbakır’da çocuklar için zabıtaya eğitim Diyarbakır’da çocuklar için zabıtaya eğitim

Şüpheli sıfatı ile ifadesine başvurulan isimlerden biri de küçük Narin’in ağabeyi. Güvenlik güçlerinin yaptığı sorgulama sırasında kolunda ısırık ve diş izi bulunan ağabeyin, bunun neden kaynaklandığını açıklayamadığı öğrenildi. Bunun üzerinde gözaltına alınan şüphelinin kolundaki diş ve ısırık izinden örnek alınarak, yine Narin’in daha önce çekilmiş fotoğraflarından da örneklerin alınarak İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği belirtildi.

Burada yapılacak karşılaştırma ile diş izlerinin Narin’in çene yapısıyla uyumlu olup olmadığının belirlenmesinin istendiği ve sonrasında hazırlanacak raporun soruşturmayı yürüten mercilere ulaşmasının beklendiği ve bu nedenle şüpheli ağabeyin gözaltı süresinin uzatıldığı bilgisine ulaşıldı.

Editör: HABER MERKEZİ