İstanbulspor’da oynayan ve Amedspor’un kadrosuna katmak istediği Diyarbakırlı stoper için Ankaragücü’nün de devreye girdiği belirtildi. 

0X0 Mehmet Yesil Kimdir Nereli Ve Kac Yasinda Hangi Takimlarda Oynadi Mehmet Yesil Hangi Pozisyonda Oynuyor 1673944824824-1

Süper Ligi hedefleyen Amedspor, Diyarbakır Ergani nüfusuna kayıtlı olan İstanbulspor stoperi Mehmet Yeşil’i kadrosuna katmak için kendisi ile görüştü. Amedspor’a gelmesi için küçük pürüzlerin bulunduğu belirtilen transfer için Amedsporun rakibi Ankaragücü’nün de devreye girdiği belirtiliyor. 

Bu yıl Süper Ligden düşen ve Amedspor’un rakibi olan Ankaragücü’nün Mehmet Yeşil’i almak için İstanbulspor yönetimi ile temasta olduğu öğrenildi. 

Amedspor, bazı futbolcuları uçak bileti nedeniyle kaçırmış Amedspor, bazı futbolcuları uçak bileti nedeniyle kaçırmış

0X0 Mehmet Yesil Kimdir Nereli Ve Kac Yasinda Hangi Takimlarda Oynadi Mehmet Yesil Hangi Pozisyonda Oynuyor 1673944830442-1

Ancak, İstanbulspor’un Mehmet Yeşil için yüksek bonservis bedeli istemesinin transferi zora soktuğu öğrenildi. Kiralama alternatifini de düşünen Ankaragücü’nden 200 bin Euro kiralama ücreti istendiği belirtildi. 

Editör: Ferit Aslan