Ajda Pekkan'a protesto edildi! Şoka uğradı Ajda Pekkan'a protesto edildi! Şoka uğradı

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta, her gün izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Son dönemde yarışmaya katılan Eda Koç, dikkat çeken isimlerden biri oldu. Eda’nın hayatı ve yarışmadaki performansı izleyiciler tarafından merak ediliyor.

GELİNİM MUTFAKTA EDA KOÇ KİMDİR?

5 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Eda Koç, daha önce Doya Doya Moda programına katılarak tanınmıştır. Moda yarışmasında başarılı bir performans sergileyen ve 4. olan Eda, şimdi Gelinim Mutfakta yarışmasında şansını deniyor.

Gelinim Mutfakta yarışmacısı Eda Koç, İstanbul doğumlu olup, daha önce Doya Doya Moda programında da yarışmıştır.

Yarışmada, her gün yapılan yemeklerle çeyrek altın kazanma fırsatı sunulan yarışmacılar arasında Eda da yer alıyor. Aslı Hünel'in sunuculuğunu üstlendiği programda Eda, bu kez mutfaktaki yeteneklerini sergileyerek büyük ödül için mücadele ediyor.

EDA KOÇ NERELİ?

Eda Koç, İzmir'de dünyaya gelmiştir. İzmir'in kendine has mutfak kültürünü tanıma fırsatını yakalayan Koç, bu deneyimini yarışmada sergilemekte.

EDA KOÇ KAÇ YAŞINDA?

Eda Koç, 2024 itibarıyla 27 yaşındadır. Yarışmada gösterdiği performans ve yaratıcılığı ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Editör: Ayşegül Yaşar