Amedspor’da, Ersun Yanal’ın günde 3 idman yaptırması futbolcuların da fiziksel olarak zorlanmalarına ve fazla kilolarından kurtulmalarına yol açtı.  

P H O T O 2024 07 25 10 18 18Süper Lig hedefiyle sezona hazırlanan Amedspor’da, Ersun Yanal’ın günde 3 idman yaptırması futbolcuların da fiziksel olarak zorlanmasına neden oldu. Futbolcuların adeta pestili çıkarken bazı futbolcuların fazla kilolarından kurtulup zayıfladıkları da gözlendi. 

PERFORMANSLARI İLE DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Ersun Yanal’ın yoğun antrenman programına alışmaya çalışan futbolcular günde 3 idmanla yeni sezona hazırlanıyor. Uğur Adem Gezer, Oktay Aydın, Yakal Taylan ve Çekdar Orhan’ın kampta gösterdikleri üstün performans dikkat çekiyor. 

1-92Şampiyon kadronun gol kralı Berk İsmail Ünsal, sakatlığı nedeniyle son iki hazırlık maçında yer almazken, Traore sakinliği ve oyundaki pozisyon alışı nedeniyle ilgi odağı oldu. 

Ayrılması bekleniyordu, Amedspor sözleşmesini 1 yıl uzattı Ayrılması bekleniyordu, Amedspor sözleşmesini 1 yıl uzattı

GENÇ YAKAL, FORMA SAVAŞINDA, “BENDE VARIM” DİYOR

Son 2 maçta 2 gol atan Traore beklentileri şimdilik karşılamış durumda. Geçen sezon devre arasında transfer edilen ve hazırlık maçlarında şans bulan forvet Yakal Taylan’ın kamp performansının da teknik ekibin dikkatini çektiği ve kondisyonu ile forma savaşında, “Bende varım” dediği belirtiliyor. 

2-43Yine takımın genç oyuncularından Yusuf Tursun’un çok koşup mücadele etmesi, ve performansını artırması teknik heyeti sevindirdi. 

4-30YENİ TRANSFERLER DEFANSTA YER ALDI

Son iki hazırlık maçında stoper mevkiine Veli Çetin’in yerine yeni transfer Mehmet Yeşil oynatılırken, sağ bekte Batuhan Tur’un yerine ise Murat Uçar oynatılıyor. Ancak Murat Uçar’ın başka bölgede de değerlendirilmesi söz konusu. 

5-28KALECİ VEYSEL ARTIK OYNAMAK İSTİYOR

Hırsı, çalışkanlığı ve karakteri ile Ersun Yanal’ın dikkatini çeken kaleci Veysel Sapan ile ilgili transfer iddiaları da gündeme geliyor. Geçen sezon hiç şans bulamayan tecrübeli file bekçisinin bu yıl oynamak için fırsat beklediği oynamaması durumunda transfer durumuna sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Editör: Ferit Aslan