Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal'ın halk buluşmaları devam ediyor. Her fırsatta kadınlarla sorun ve sıkıntıları konusunda bir araya gelen Eşbaşkan Şedal, ziyaretlerini Edremit ilçesi Erdemkent mahallesi ile sürdürdü. Ziyarette Eşbaşkan Neslihan Şedal’ın yanı sıra Edremit Belediyesi Eşbaşkanı Rabia Başak Koç, DEM Parti Edremit ilçe yöneticileri, daire başkanları ve şube müdürleri yer aldı.

‘Bizi en iyi biz kadınlar anlar’

Buluşma sırasında konuşan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal, seçim öncesi de ziyaret ettikleri mahallenin sorunlarının farkında olduklarını, bu ziyaretleri ile birçok sorunun çözüme kavuşturmayı amaçladıklarını ifade etti. Şedal, “Kadın buluşmalarını oldukça önemsiyoruz. Bizi en iyi biz kadınlar anlıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlara yönelik birçok hizmetimiz var. Belediye bünyemizde yer alan Kadın Politikaları Daire Başkanlığımız da birçok farklı konuda kadınların yanında yer alıyor. Bugün de burada sizlerin sorunları ve sıkıntılarını dinleyip gereken çözümleri konuşacağız. Sizlerin daima yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dedi.

Tunç Soyer’den Eşbaşkan Şedal ve Zeydan’a ziyaret Tunç Soyer’den Eşbaşkan Şedal ve Zeydan’a ziyaret

Mahallenin sorunlarını Edremit Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttükleri çalışmalarla çözüme kavuşacağını anlatan Edremit Belediyesi Eşbaşkanı Rabia Başak Koç ise, sorunlara çözüm olmak için bugün bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Eşbaşkanlar daha sonra kadınların ifade ettiği sorunları dinleyerek not aldı.

Yapılan görüşmenin ardından Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı birimler, mini müzik dinletisi ve çocuklara yönelik boyama etkinliği düzenlendi. Kürtçe şarkılar eşiğinde çekilen halaylarla devam eden ziyaret, çocuklara oyuncak dağıtımı ile sona erdi.

Editör: Nazmi Kahraman