TFF eski başkanına kongrede hakkını helal etmediğini söyleyen Vanspor eski Başkanı Fiyat Kıyak, yeni yönetimde önemli görevler üstlendi. 

İstanbul, Amedspor'dan sonra Zahospor'u ağırlayacak İstanbul, Amedspor'dan sonra Zahospor'u ağırlayacak

Images 6

Vanspor eski Başkanı Fiyat Kıyak, TFF seçiminde Vanspor4a yapılanlar nedeniyle eski başkan Mehmet Ekşioğlu’na hakkını helal etmediğini açıklayarak, Ekşioğlu’nu sert bir dille eleştirmişti. 

TFF Başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, eski başkana hakkını helal etmeyen Vanspor eski başkanı Feyat Kıyak’a yeni TFF yönetiminde önemli görevler verdi. 

452957803 2289362514733892 6595718112210145109 N 1.JpgVanspor Başkanlığını geçen hafta Erol temel4e devir eden Feyat Kıyak’a, TFF’nin yeni yönetiminde Tahkim Kurulu Üyeliği ve Doğu ve Güneydoğu Kulüpleri TFF Temsilciliklerinin sorumlu başkan danışmanı görevleri verildi. 

Vanspor eski Başkanı Fiyat Kıyak, sosyal medya hizasında yaptığı paylaşımda, “Futbolda beyaz sayfa olarak çıktığımız yolda şahsımın da görev aldığı, TFF Tahkim Kurulu Üyeliği, ayrıca Doğu ve Güneydoğu kulüpleri TFF Temsilciliklerinden sorumlu başkan danışmanlığı görevlerim hasebiyle; Bu Göreve layık gören başta kıymetli abim TFF Başkanımız Sayın; İbrahim Hacıosmanoğlu’na ve tüm görev alan yönetim ekibine teşekkür ederim” dedi.

Editör: Ferit Aslan