Deniz kenarındaki ağaçların altında güneşlenen ailelerin üzerine ağacın kapan büyük bir dalı düştü. Facia ucuz atlatılırken, bir kişi yaralandı. 

Diyarbakır’da 3’ü randevu vermedi, Zorluoğlu 1 ayda iki kez kabul etti Diyarbakır’da 3’ü randevu vermedi, Zorluoğlu 1 ayda iki kez kabul etti

1-81Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Katrancı Koyunda, deniz kenarındaki ağaçların altında güneşlenen ailelerin başına 17.00 sıralarında büyük bir ağacın dalı büyük bir gürültü ile düştü. Panik ve korkuya neden olan olayda, bir facia ucuz atlatılırken, 1 kişi kafasından yaralandı. 

2-36Yaralanan kişiye, koyda görevliler tarafından ilk müdahale yapıldı. Daha sonra çevredeki 112 Acil Sağlık hattına ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

3-26Sağlık ekiplerince ağaç dalının düşmesi sonucu kafası kırılan kişi yapılan müdahalenin ardından Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

4-24Koyda bulunan tatilcileri korkutan olay ucuz bir şekilde atlatılırken, kendiliğinden kırılıp tatilcilerin başına düşen ağaç dalı daha sonra görevliler tarafından kesilip parçalar halinde olay yerinden kaldırıldı. 

5-24

Editör: Ferit Aslan