Emniyet Haberleri

emniyet haberleri ve güncel emniyet gelişmeleri, emniyet ile ilgili tüm video, emniyet fotoğrafları ve emniyet haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerince, 22-29 Ağustos'ta 2 milyon 365 bin 59 aracın denetlendiğini, 445 bin...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, havadan helikopter ve dronlarında katıldığı denetimlerde, 986 araca ceza kesildi.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet ve Jandarma ekiplerinin bir haftalık trafik denetimi verilerini açıkladı.

ASAYİŞ

Ordu’nun Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Samsun’da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 1 Temmuz-31 Temmuz tarihleri arasındaki operasyonları açıkladı.

DİYARBAKIR

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesinin iptali için Diyarbakır Barosu’nun Danıştay’a açtığı dava sonuçlandı.

Genel

Şanlıurfa'da horoz dövüştürüp kumar oynadıkları tespit edilen 77 kişiye 494 bin 725 lira idari para cezası uygulandı.

Genel
Genel

İzmir’de seyis Sait Duru'nun hastanedeki hayat mücadelesini 97 gün sonra kaybetti. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü 73 ayrı kamera izlendi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Bir ayda 764 şüpheli yakalandı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, gazeteci Merdan Yanardağ gözaltına alındı.

Özel Haber