Israil Haberleri

israil haberleri ve güncel israil gelişmeleri, israil ile ilgili tüm video, israil fotoğrafları ve israil haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNDEM

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'de başlattığı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 37 bin 925'e, yaralıların sayısı ise 87 bin 141'e yükseldi.

DÜNYA

İsrail, Şifa Hastanesi Müdürü Dr. Muhammad Abu Salamiya'nın da aralarında bulunduğu 54 Filistinli mahkumu serbest bıraktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da İsrail'i protesto etmek amacıyla kent merkezindeki iki işletmeye girerek, korku ve paniğe neden olan 16 kişi, serbest bırakıldı. Şüphelilerden...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Barosu, kentte İsrail’i protesto adı altında bir kısım özel işletmelere girilerek, korku ve endişe yaratan tarzdaki eylemlerin kabul edelemeyeceğini...

Genel

Birleşmiş Milletler Uluslararası Soruşturma Komisyonu İsrail'i Gazze'de savaş suçu işlemek ve uluslararası hukuku ihlal etmekle suçladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde gelinlik üreten firma da İsrail'in saldırılarına tasarımlarıyla dikkati çekti.

Genel

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Meclis Başkanlığı tezkeresiyle İsrail'in Refah saldırısı kınandı. Tezkerede, “Son Refah saldırısıyla insanlığa karşı suçların en...

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Refah'ta yerinden edilmiş Filistinlilerin kampını bombaladığı saldırıya tepki amacıyla "sessiz yürüyüş" düzenlendi.

İsrail'in, Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin kaldığı kampa düzenlediği saldırı Diyarbakır'da protesto edildi.

DÜNYA

İsrail'in Filistinlilerin kaldığını kampı bombalaması sonucu 40 kişi yaşamını yitirdi.

Diyarbakır'da kadınlar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

DÜNYA

Refah Sınır Kapısı’na saldırı hazırlığı yapan İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, Filistinlilerin “güvenli alanlara” göç etmesini istedi.

Özel Haber