Kocaelispor Haberleri

kocaelispor haberleri ve güncel kocaelispor gelişmeleri, kocaelispor ile ilgili tüm video, kocaelispor fotoğrafları ve kocaelispor haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Amedspor'a 3-0 yenilen Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, mağlubiyetin sorumlusunun hakem olduğunu öne sürdü.

DİYARBAKIR

Şanlıurfa'da Kocaelispor'u 3-0 yenerek bu sezon ligde ilk galibiyetini alan Amedspor, puan cetvelinde 10. sıraya yükseldi.

SPOR
DİYARBAKIR

Trendyol 1. Lig'de 3 maçta galibiyet alamayan Amedspor, yarın akşam Şanlıurfa'da ağırlayacağı Kocaelispor maçından 3 puan almayı hedefliyor.

SPOR

Amedspor'un 2 Eylül'de Kocaelispor ile 11 Nisan Stadı'nda karşı karşıya geleceği maça Amedspor ve Kocaelispor taraftarları dışında taraftar alınmayacak.

Amedspor

İstanbul'da Valiliğin güvenlik gerekçesiyle İstanbul'da oynanmasına onay vermediği Amedspor- Kocaelispor maçı, Pazartesi günü Şanlıurfa'da oynanacak.

DİYARBAKIR

Kocaelispor’un 2020 yılında, 8 yıllık aradan sonra 3. Lig'den 2. Lig'e yükseldiği 2019-20 sezonunda elde ettiği kupa kayboldu.

SPOR

- Ligde 33. hafta maçlarının ardından Tuzlaspor'a 2-0 yenilen Sakaryaspor, play-off finalini garantileme şansını kullanamadı

Özel Haber